dijous, 16 d’octubre del 2008

Diaris tradicionals i/o diaris digitals

Ambans d'entrar en el tema comentar que: en els pròxims dies de classe em de realitzar dos treballs. El primer consisteix en desenvolupar un tema en grup i crear un treball col·lectiu, per aquest treball ens serà molt útil un dels programes que vam aprendre a fer funcionar la setmana passada: el Google docs, aquet ens permetrà fer un treball en grup, però a distància. El segon treball a realitzar és crear un clip, que tan pot ser una història entre una parella com un clip educatiu. Consisteix en gravar-lo, produir-lo i exposar-lo. Pot ser realment molt divertit!!!

Sobre els diaris digitals, cal dir que jo no soc una fanàtica dels diaris, però crec que es té d’estar ben informat. És per aquest motiu que trobo que els diaris digitals són de molt ús per aquelles persones que no tenen temps per anar a comprar el diari, això els permet entrar fàcilment a internet i consultar ràpidament molts diaris. El que trobo francament interessant és el fet de que aquets diaris et poden oferir l’oportunitat a estar més en contacte amb la notícia que és comenta, ja que el fet d’estar a internet et permet ajuntar adreces on es pot trobar més informació. I d’aquesta manera també es poden crear xats paral·lels on es comentin aquestes i compartir diferents punts de vista amb els altres lectors. A més a més les notícies poden anar acompanyades de més gràfics i fons que la facin més entenedora i en canvi en un diari de paper o tradicional aquestes tenen un espai determinat. En el cas de les persones que arxiven notícies o diaris sencers d’un tema determinat també canvia molt, ja que aquestes poden guardar les notícies al propi ordenador, on els hi ocuparan menys espai que el que els hi ocupen amb paper i serà més fàcil arxivar-les per poder-les trobar més ràpidament.

En conclusió penso que els diaris digitals poden ser de molt ús a determinades persones, però no per això penso que els diaris tradicionals tenen de perdre importància, crec que els digitals han de ser un complement i també existir per què més quantitat de gent pugui estar informada.