dijous, 23 d’octubre del 2008

Entrades

Air a la nit va arribar el dia en que jo amb unes amigues vam anar al liceu. Tot va ser molt emocionant, ja que mai hi havia anat ni mai havia pogut escoltar una orquestra complerta. Però la relació que té aquesta activitat amb les noves tecnologies és remunta en el moment de comprar les entrades. Per comprar-les hi ha diverses possibilitats, la primera i la més freqüent és la d’anar al propi liceu per adquirir-les, la segona és a partir del servei que ofereix la caixa amb el telentrades i per últim la opció de comprar-les per internet.

Aquesta última manera de comprar les entrades és una de les més fàcils i ràpides, ja que evites possibles cues. Per aquest motiu crec que es tindria de fomentar més la utilització de la reserva o compra d’entrades a diversos espectacle per la via online, per aconseguir d’aquesta manera una millora en l’agilitat de l’organització de les diverses institucions. A més a més aquesta eina és molt avantatjosa per les persones que son de fora d’on és realitza l’activitat, ja que poden comprar l’entrada sense tenir-se de desplaçar.

Per d’altra banda, hi ha molta gent que desconfia d’aquest mètode, però per experiència pròpia, puc assegurar que no hi ha cap mena de problema, perquè tots els viatges que he realitzat amb la necessitat d’agafar un tren de llarg recorregut o un avió, he comprat els bitllets a partir d’aquest sistema i mai m’ha suposat un entrebanc. El que passa és que la gent no està prou informada sobre com funcionen aquetes comprès.

Agunes de les webs on es poden comprar entrades online són: (encara que n'hi han moltes més)

www.telentrada.com

www.entradas.com

1 comentari:

Xavier Àvila i Morera ha dit...

L'entrada em sembla interessant. Però em sorprèn que no t'hagis adonat que has escrit "Air" pr "ahir" just al principi. No et fa mal als ulls?