dimecres, 26 de novembre del 2008


Com ja vaig comentar l’ordinador té un ús que és com a caixa d’eines i aquest ens permet adquirir molts programes que faciliten les nostres activitats habituals. Uns dels programes que ens facilita el fet de poder crear mapes conceptuals o esquemes són: CMapTools, FreeMind, MindManager i també l'aplicació Draw del paquet Open Office.

El CMapTools, és el que em utilitzat a classe per a crear un esquema sobre temes relacionats amb internet. Després de crear el nostre propi mapa conceptual, vam penjar-lo a una carpeta web, per poder excedir –hi des de qualsevol ordenador. A més a més, el mapa conceptual li em afegit enllaços a pàgines d’interès, fet que permet el propi programa.

Per poder visionar el nostre mapa conceptual ho podeu fer a partir del següent enllaç: www.aldeaglobal.net/mark_sbd/projecte%20Cmaps.html

Aquesta eina trobo que pot ser molt útil per a resumir els continguts de les assignatures d’una manera molt ràpida, senzilla i molt personal, ja que permet crear els nostres esquemes sense predisposar cap model, permeten que l’usuari el creí amb les característiques que li siguin més útils per al seu ús.